Advanced Trekking

от wiki.bgmountains.org
(пренасочване от Advanced Treкking)
Направо към: навигация, търсене

Advanced Trekking

Това семейство обувки включва пълен набор от модели за ходене по технични терени и споделя много общи характеристики с обувките от серията High Mountain по отношение на стабилност и защита. В същото време те предлагат отличителни характеристики с цел да ги направи по-гъвкави и удобни по време на взискателни и технически трекинг маршрути по средно-висок планински терен. Това са полутвърди подметки и използването на по-леки, по-дишащи материали.

С изключение на най-техничните откатервания и екстремните зимни изкачвания, тези обувки за всички терени ще ви позволят да предприемете почти всички планински активности. Те са проектирани преди всичко да са надеждни по време на дълги алпийски маршрути и преходи в различни и предизвикателни терени и метеорологични условия. Също така са идеални за дейности като умерено технични алпийски изкачвания, ферати, по ледници и изкачвания със снегоходки. Всички обувки в това семейство са съвместими с използването на полуавтоматични котки.

Всички обувки в семейството включват GoreTex® технологията и са трайно водоустойчиви, но въпреки това запазват възможността за отвеждане на вътрешната влага.

Връзка към семейството Advanced trekking