Typhoon Gore-Tex

от wiki.bgmountains.org
Направо към: навигация, търсене
La Sportiva Typhoon Gore-Tex

с две думи обувката е супер удобна и лека. Става за ползване от пролет до есен, като по скоро е ЛЯТНА. Много е проветрива и в най-големите жеги лятото в Балкана е чудничка прохладна. Подметката е с много интересен грайфер който в комбинация с по мекия Vibram® има уникално сцепление по всичко. Разбира се на мокро е малко хлъзгава като повечето Vibram®-и. Пълнежът на подметката също е много добър. Като се ходи по чакъл, камъчета и всякакви неравности , подметката ги поема, т.е. камъчето потъва в подметката, крака не го усеща и после си се връща подметката в изходно положение В същото време основата е стабилна и крака не поддава. Правил съм 30-тина км преход в градски условия ( голямо търчене беше из Париж ) и вечерта нямах желание да се застрелвам Дори на другия ден повторих подобна разходка в града ... с други думи ..ходи се добре. Идеални са и за колело - туризъм.

Негативите... Не са от цяло парче кожа - имат шев който е слабо място евентуално. Не са много прецизно залепени и гумата на пръстите се пооткрехва където има напрежение от сгъване. Фабричните връзки са ужасни. едни лъскави и се развързват сами. Трябва с двоен възел да се връзват.

Съм: Предния чифт го подложих на изключително идиотско използване и лоша поддръжка. Въпреки това изкараха две години с две зими градска употреба. Сега мисля да съм по внимателен. Винаги когато трябва да пътувам някъде - по работа, развлечение или където и да било и съм ограничен вземам тези обувки. Стават и за море и за планина и за град

цена 230лв , но вече не ги внасят и каквото е хартисало в мрежата. аз извадих късмет с последният мой номер